Huis ontruiming

Het is nog best veel werk, een huis ontruiming. In dat kader is het goed te weten dat u bij ongeacht welke ontruiming dan ook altijd op ons kunt rekenen. Of het nu gaat om hulp bij het verhuizen van senioren of een huis leeghalen na overlijden. We zijn u, ook voor een bedrijfsontruiming, altijd van dienst. 

Home

Wij bieden snelheid en staan bekend als zeer flexibel

In vrijwel alle gevallen dient een huis ontruiming snel te geschieden. Wij spelen daarop in en zijn in dat kader altijd bereikbaar voor u. We zijn flexibel en zijn u, wat betreft, een bedrijfsontruiming, een verhuizing van senioren en een huis leeghalen na overlijden graag van dienst. De nog te gebruiken spullen kunnen we vervolgens prima aanbieden bij kringloop Maassluis of kringloop Maasdijk. Niet te gebruiken spullen scheiden we en bieden we aan bij het milieupark. Zo laten we zien dat we verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en dat we bijdragen aan een schone leefomgeving.

In onze kringloopwinkels vindt u veel spullen afkomstig van huis ontruimingen

In onze kringloopwinkels vindt u veel spullen terug die afkomstig zijn van de verschillende ontruimingen. U vindt in onze royale winkels een keur aan boeken, servies, meubels, huishoudelijke apparaten, brocante en curiosa. Uiteraard worden de nog prima te gebruiken spullen tegen een schappelijke prijs aangeboden. Met u kunnen we na een ontruiming eerst een commissie overeenkomen. Zo weet u ook zeker dat de nog bruikbare spullen op de juiste plek terecht komen bij de minderbedeelden in onze samenleving. 

Galerij

Schakel ons naast huis ontruiming ook in voor herstoffering!

U zoekt hulp bij de verhuizing van senioren? Ook dat kunnen wij voor u in orde maken. Voor senioren is verhuizen vaak iets moeilijks. Wij staan u op tactvolle wijze bij en helpen u bij het afvoeren van de spullen. Daarnaast kunt u ons eveneens inschakelen voor kleine werkzaamheden als stuc- en schilderwerk en het verwijderen van vloerbedekking. Eventueel kunnen we ook voor herstoffering zorgen.

Profiteer van de lage prijzen in de kringloopwinkels

Het is duidelijk dat we de spullen in onze kringloopwinkels speciaals voor de minder bedeelden in de samenleving tegen vriendelijke prijzen aanbieden. Aan de kwaliteit doet dat echter niets af. De spullen die we verkopen kunnen nog zeker een tweede ronde mee. Maak er gebruik van en profiteer dus van de lage prijzen in de kringloopwinkels. Zo kunt u gewoon veel geld besparen.

Contact

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel