Huis ontruiming

Het is nog best veel werk, een huis ontruiming. In dat kader is het goed te weten dat u bij ongeacht welke ontruiming dan ook altijd op ons kunt rekenen. Of het nu gaat om hulp bij het verhuizen van senioren of een huis leeghalen na overlijden. We zijn u, ook voor een bedrijfsontruiming, altijd van dienst. 

Offerte woningontruiming

Wij bieden snelheid en staan bekend als zeer flexibel

In vrijwel alle gevallen dient een huis ontruiming snel te geschieden. Wij spelen daarop in en zijn in dat kader altijd bereikbaar voor u. We zijn flexibel en zijn u, wat betreft, een bedrijfsontruiming, een verhuizing van senioren en een huis leeghalen na overlijden graag van dienst. De nog te gebruiken spullen kunnen we vervolgens prima aanbieden bij een kringloopwinkel.  Niet te gebruiken spullen scheiden we en bieden we aan bij het milieupark. Zo laten we zien dat we verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en dat we bijdragen aan een schone leefomgeving

Galerij

Schakel ons naast huis ontruiming ook in voor herstoffering!

U zoekt hulp bij de verhuizing van senioren? Ook dat kunnen wij voor u in orde maken. Voor senioren is verhuizen vaak iets moeilijks. Wij staan u op tactvolle wijze bij en helpen u bij het afvoeren van de spullen. Daarnaast kunt u ons eveneens inschakelen voor kleine werkzaamheden als stuc- en schilderwerk en het verwijderen van vloerbedekking. Eventueel kunnen we ook voor herstoffering zorgen.

info@kareldekoning.nl

06 - 236 440 05

Offerte woningontruiming

 

Contact

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel