Kringloop Maassluis

Zeker wanneer u een niet al te dikke beurs heeft, is het heerlijk shoppen bij onze kringloop in Maassluis. U vindt er op veel vierkante meters spullen als meubels, huishoudelijke apparatuur, servies, boeken, curiosa en brocante. U koopt bij ons prima spullen voor een lage prijs. 

Home

Niet te gebruiken spullen bieden we aan bij het milieupark

Veel van de spullen die u bij kringloop Maassluis vindt, komen van een bedrijfsontruiming of van een huis ontruiming na overlijden. De bruikbare spullen scheiden we en bieden we te koop aan bij de kringloop Maassluis, de niet te gebruiken spullen scheiden we netjes en bieden we aan bij het milieupark. Zo dragen wij ook nog eens bij aan een schone leefomgeving. 

Wij kunnen u standaard snel van dienst zijn

Wanneer er sprake is van de ontruiming van een woning of een bedrijf, in alle gevallen kunnen we u snel van dienst zijn. Behalve dat we uw huis of bedrijf schoon opleveren, zijn we ook in staat kleine reparaties uit te voeren. Wat betreft stuc- en schilderwerk draaien wij onze hand niet om. Dat geldt ook voor het verwijderen van vloerbedekking en de herstoffering van een ruimte. 

Galerij

Wij ondersteunen u graag bij de verhuizing van senioren

Wij bieden u hulp bij de verhuizing van senioren. Voor deze groep mensen valt een verhuizing niet mee en is het een moeilijke aangelegenheid. Op uiterst tactvolle wijze kunnen wij u dit werk uit handen nemen. Hiermee voorkomt u in alle gevallen in ieder geval veel stress. Bij een huis leeghalen na overlijden komen bovendien vaak emoties los. Laat ons het werk doen en u voorkomt al te veel emoties.

U vindt de nog bruikbare spullen bij onze kringloop in Maassluis

De nog bruikbare spullen kunt u dus terugvinden bij onze kringloop in Maassluis. We kunnen voor de bruikbare spullen die wij verkopen een commissie bespreken en u weet in alle gevallen zeker dat de spulletjes altijd goed terecht komen. De minderbedeelden in onze maatschappij kunnen ze namelijk voor een weggeefprijs kopen in onze kringloopwinkel. Over een win-win situatie gesproken. Aarzel dus niet als u te maken hebt met een ontruiming. Door ons in te schakelen, voorkomt u veel stress en bespaart u ook geld. Wij zijn flexibel, ondernemen verantwoord en kunnen u altijd snel en kundig helpen bij welke ontruiming dan ook. En zoekt u nog goed te gebruiken tweedehands spullen, bezoek dan een van onze kringloopwinkels. 

Contact

 

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel