Kringloop Maasdijk

Bij ons van Kringloop Maasdijk vindt u een groot aantal vierkante meters vol met tweedehands spullen in de vorm van meubels, huishoudelijke apparaten, servies, boeken, curiosa en brocante. De spullen worden tegen betaalbare prijzen aangeboden en, indien gewenst, kunnen wij u de spullen tegen een kleine vergoeding thuis bezorgen. Het is uitermate goed toeven dus bij de beste kringloop van Maasdijk.

Home

Merendeel van onze spullen komen van bedrijfs- en woningontruimingen

Het merendeel van onze spullen zijn afkomstig van bedrijfsontruimingen, terwijl we ook uw partner kunnen zijn bij het verhuizen van senioren, het ontruimen van woningen in het algemeen en bij een huis leeghalen na overlijden. Nog bruikbare spullen kunnen we prima verkopen in onze winkel, speciaal voor de minderbedeelden in onze maatschappij. We kunnen in dat kader vooraf een bepaalde commissie met u afspreken. U weet in elk geval dat de spullen altijd op de juiste plaats terecht komen. 

Het ontruimen van een huis dient vaak snel te gebeuren, die snelheid bieden wij u

Het ontruimen van een huis dient vaak snel te gebeuren. Soms gaat dat met emoties gepaard, zeker wanneer er sprake is van overlijden. In ons treft u een geschikte partner. Wij leveren elke ruimte bezemschoon op en kunnen desgewenst kleine reparaties uitvoeren. U moet dan denken aan stuc- en schilderwerk, het verwijderen van vloerbedekking en het eventueel herstofferen van een ruimte. 

Galerij

Groot voorstander van verantwoord ondernemen

Wij zijn een groot voorstander van verantwoord ondernemen. Huisraad dat nog bruikbaar is bieden we bij kringloop Maasdijk of kringloop Maassluis te koop aan en niet te gebruiken materiaal scheiden we en bieden we aan bij het milieupark. Op die manier houden wij de leefomgeving schoon en dat is uiteraard ook belangrijk. Wij kunnen u in een breed perspectief van dienst zijn. Zo zijn we ook uw partner als het gaat om hulp bij het verhuizen van senioren. Voor senioren is verhuizen vaak niet prettig en iets moeilijks. Wij helpen bij het op zeer tactvolle wijze verhuizen van senioren. 

Shoppen bij kringloop Maasdijk: dat scheelt u best veel geld

Tenslotte; kom eens langs in onze kringloop. Zeker als u een niet al te volle beurs hebt is het er heerlijk shoppen. De aangeboden spullen verdienen een tweede kans en u koopt de spullen er voor vriendelijke prijzen. Reden dus om eens naar kringloop Maasdijk te komen en daar uw spullen te kopen. Dat spaart u veel in de portemonnee.

Contact

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel