Huis leeghalen na overlijden

Het gaat vaak gepaard met de nodige emoties en toch is snelheid geboden bij een huis leeghalen na overlijden. Wij kunnen u op dat vlak volledig ontzorgen. Wij zijn simpelweg het adres voor een snelle en zorgeloze ontruiming. Uiteraard na overleg voeren wij de ontruiming uit waardoor we u werk uit handen nemen. We leveren de woning netjes en bezemschoon op en voeren desgewenst kleine reparaties uit.

Home

Huis leeghalen na overlijden gaat gepaard met de nodige emoties

Door ons in te schakelen heeft u niet de ontruiming stress, iets waar u zeker na overlijden niet op zit te wachten. Door zaken met ons te doen spaart u zowel het milieu. Huisraad welke eventueel nog bruikbaar is, kunnen wij prima aan een  kringloopwinkel doneren. Zo komen de spullen op precies de juiste plek terecht.


info@kareldekoning.nl

06 - 236 440 05

 

 

 

Offerte woningontruiming

 

Ook hulp bij het verhuizen van senioren

Behalve voor het huis leeghalen na overlijden, helpen wij u ook bij de verhuizing van senioren. Voor senioren is verhuizen vaak erg moeilijk. Op een zeer tactvolle wijze ontzorgen wij u echter. Ook voor bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doneren spullen aan een kringloopwinkel en  de spullen die niet meer te gebruiken zijn, worden door onze medewerkers gescheiden en bieden we aan bij het milieupark. Op die manier houden we ook de leefomgeving nog eens schoon.

Galerij

Ook voor het uitvoeren van kleine reparaties draaien wij onze hand niet om

Ook voor het uitvoeren van kleine reparaties in de vorm van stuc- en schilderwerk, het verwijderen van vloerbedekking en herstofferen bent u bij ons aan het enige juiste adres. We ontruimen snel, zijn flexibel en leveren elke ruimte schoon en netjes op. We zijn altijd bereikbaar, iets wat zeker bij huis leeghalen na overlijden vaak ook een must is. Op ons doet u nooit tevergeefs een beroep. Wees welkom en bel ons wanneer er een woning ontruimd moet worden. Dan weet u zeker dat het in orde komt. U kunt uiteraard ook verder kijken op onze website. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 


info@kareldekoning.nl

06 - 236 440 05

 

 

 

Offerte woningontruiming

 

 

 

Contact

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel