Bedrijfsontruiming

Zoekt u een partner voor een snelle en zorgeloze bedrijfsontruiming? Dan hebt u die hier gevonden. Uiteraard in goed onderling overleg zijn wij in staat om u hier zo goed mogelijk bij te helpen. Op die manier nemen we u veel werk uit handen. We leveren uw bedrijfsruimte bezemschoon op en zijn uiteraard zuinig op de inboedel. In overleg kunnen we daarnaast ook kleine reparaties in de vorm van stuc- en schilderwerk voor u uitvoeren. Uw spullen krijgen vervolgens in onze kringloopwinkel een tweede kans. Uiteraard kunnen we vooraf een geschikte commissie afspreken.
Bedrijfsontruiming
Home

Bedrijfsontruiming: we kunnen u standaard snel van dienst zijn

Als het om bedrijfsontruiming gaat, dan is het belangrijk dat dit snel geregeld wordt. Om die reden zijn we altijd voor u bereikbaar. Onze specialisten maken in het kader van een bedrijfsontruiming elke ruimte snel leeg. Kleine beschadigingen kunnen we daarnaast prima repareren. U heeft op die manier geen ontruimingstress. U spaart door ons werk zowel het milieu als uw portemonnee. Over een win-win situatie gesproken.

Nog bruikbare spullen bieden we aan in onze kringloopwinkel

Na de bedrijfsontruiming kunnen wij de nog bruikbare spullen aanbieden in onze kringloopwinkel. Onze winkel biedt veel vierkante meters met een uitgebreid aanbod van tweedehands goederen in de vorm van meubels, huishoudelijke apparatuur, servies, boeken, brocante en curiosa. Het is gezellig snuffelen in onze winkel en tegen een kleine vergoeding komen we de spullen na aankoop nog bij u thuis brengen ook. 

Galerij

We dragen graag bij aan een schone leefomgeving

Behalve voor bedrijfsontruiming kunnen wij u overigens op meerdere vlakken van dienst zijn. Zo kunnen we u prima helpen bij het verhuizen van senioren. Verhuizen is voor deze groep mensen vaak moeilijk. Samen met u zorgen wij echter voor een tactvolle verhuizing. Wij nemen u graag de zorgen over een ontruiming van een woning uit handen. Daarbij zijn we een bedrijf dat staat voor verantwoord ondernemen. Huisraad dat nog goed te gebruiken is, kunnen wij prima via onze kringloopwinkel verkopen aan de minderbedeelden. Dat komt dus altijd goed terecht. De niet bruikbare zaken scheiden we en bieden we aan bij het milieupark. Zo dragen we dus ook nog nadrukkelijk bij aan een schone leefomgeving. U weet dus met wie u zaken moet doen wanneer er sprake is van een bedrijfsontruiming, zoals we ook uw partner zijn bij een huis leeghalen na overlijden en bij het verhuizen van senioren.

Contact

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel