Sloopwerk

Sloopwerk na ontruiming

Bij de ontruiming van een woning komt vaak veel meer kijken dan het leeghalen van de woning. Het is goed mogelijk dat er sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij kunnen sloopwerkzaamheden professioneel voor u uitvoeren. Dit kan een precieze klus zijn waar ervaring voor nodig is. Wij werken altijd met vakkundig en betrouwbare mensen.

Wilt u dat er na de ontruiming bijvoorbeeld schuren, muren of plafonds worden gesloopt? Laat dit aan ons weten en wij zorgen dat de juiste onderdelen vakkundig worden gesloopt en worden afgevoerd.

Karel de Koning; Expert in het ontruimen van uw woning.

Karel de Koning is hèt adres voor een snelle en zorgeloze ontruiming. In goed overleg voeren wij de huisraad op een professionele manier af en nemen u werk uit handen. De woning wordt tot in de puntjes bezemschoon opgeleverd en we dragen zorg voor een goede bestemming van de inboedel. Als er voor wordt gekozen om ook sloopwerkzaamheden te laten uitvoeren, dragen wij hier ook de complete zorg voor. Bij sloop- of demontage werk komt vaak afval en puin vrij. Het afval en puin wordt door ons zorgvuldig afgevoerd naar de juiste bestemming, zoals de milieustraat

Kortom Karel de Koning is voor u een betrouwbare partner in een moeilijke periode.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken
06 - 236 440 05
info@kareldekoning.nl

Ontruimen - Bezemschoon - Kringloop - Hergebruik.

Wij steunen goede doelen zoals Ouderenzorg en Kika.


kareldekoning.nl

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel