Stuc & Schilderwerk

Ontruiming 

Bij de ontruiming van een woning of pand komt vaak meer kijken dan het leeghalen van de woning. Het kan nodig zijn om reparatie en onderhoud uit te voeren aan de woning. Hierin kunnen wij u van dienst zijn. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Bel naar 06 - 236 440 05

Reparaties en onderhoud

Wij werken altijd met vakkundig en betrouwbare mensen om zo de woning bezemschoon op te leveren. 
Hierin kunnen wij u ook van dienst zijn met onderhoud en reparatie zoals:

  • Sauswerk
  • Schilderwerk.
  • Stucwerk

Karel de Koning; Expert in het schilder of sausen van uw woning

Is de woning ontruimd en moeten er opknap werkzaamheden worden uitgevoerd? Wij begrijpen dat u hier geen zin in heeft.  De binnenkant van de woning kan vaak wel een schilderbeurt gebruiken. Dit is geen probleem voor Karel de Koning.
Geef de woning weer een frisse en schone uitstraling. De woning is hierdoor vaak beter verkoopbaar, met een hogere waarde. Wij kunnen de muren of het plafond voor u sauzen. De kozijn schilderen is uiteraard ook geen probleem.

Karel de Koning; Expert in het Stucwerk in uw woning

Kunnen de muren of het plafond wel meer gebruiken dan een opfrisbeurt? Wij kunnen dit ook voor u stucen. Na het stucen zijn de muren weer mooi afgewerkt; egaal of met een structuur. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar stucwerk is een tijdrovende klus waar veel inspanning en materialen voor nodig zijn.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor ontruiming van een woning in combinatie met sauswerk, schilderwerk of stucwerk? Neem dan contact met ons op en wij komen snel langs om een indicatie te geven

Kortom Karel de Koning is voor u een betrouwbare partner in een moeilijke periode. 

06 - 236 440 05
info@kareldekoning.nl


Wij steunen goede doelen zoals Ouderenzorg en Kika.


06 - 236 440 05

info@kareldekoning.nl
kareldekoning.nl

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel