Woning ontruiming

Woning ontruimingservice 

wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen.  Elke woning is anders en heeft een ander  individueel verhaal te vertellen.  Wij  willen graag de band tussen opdrachtgever en ons bedrijf kort en dus menselijk houden.  Dat is een van de redenen dat wij volledig gratis bij u langskomen voor een eerste  gesprek/bezichtiging. Tijdens het rondlopen in de woning kunt u vertellen wat de bedoeling is en uw wensen aan ons kenbaar maken. Uiteraard denken wij met u mee en kunnen u vaak op weg helpen met de aanpak daar wij ondertussen aardig weten wat een woningbouwvereniging eist.

Ook als de woning verkocht moet worden kunnen wij ontruimen, verkoopklaar maken en daarna op een latere datum de rest nog afvoeren, een leeg huis verkoopt moeilijker.  

Is de woning ernstig vervuild? ook daar draaien wij onze hand niet voor om, er is namelijk altijd een reden voor geweest en u hoeft zeker geen plaatsvervangende schaamte daarover te voelen.

Aan het eind van de bezichtiging zullen wij u terplaatse vertellen wat het u gaat kosten, geen onduidelijkheden.

Na een akkoord gaan we aan de slag, op de datum die u wenst.  u levert een sleutel aan ons, bent er zelf bij of meld ons waar en wanneer de sleutel te halen. Na afloop en evt. controle door uzelf, kunt u direct de sleutel inleveren bij bv de woningbouw.


info@kareldekoning.nl

06 - 236 440 05

 

 

 

Offerte woningontruiming

 

 

Stuur nu een bericht!

 

 

 

© 2016 - 2022 Karel de Koning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel